Home » Hengelose Es


 

Welkom bij Wijkcentrum Hengelose Es

 

Welkom bij wijkcentrum Hengelose Es

Welkom op onze website. Wij doen ons best om met deze website u een goed beeld te geven van alle mogelijkheden die het Wijkcentrum biedt voor de wijkbewoners. Graag nodigen wij u uit rond te surfen over de verschillende pagina’s van de website zodat u het wijkcentrum van binnen en buiten kunt bekijken en op de hoogte bent van het ruime aanbod van reeds bestaande activiteiten, zowel vaste activiteiten als thema activiteiten. Wij staan natuurlijk ook zeer open voor ideeën van buurtbewoners voor nieuwe/andere activiteiten en zullen, wanneer u zich hiervoor aanmeld, samen met u bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Wijkcentrum de Hengelose Es is een multifunctionele wijkwelzijnsvoorziening in de wijk Hengelose Es, welke bestaat uit de volgende buurten: Buurt Hengelose Es Noord – Buurt Tichelwerk – Buurt ’t Wilbert en Buurt Medaillon.

Wijkcentrum Hengelose Es valt onder de Stichting Wijkcentra Hengelo Midden.

O-O-O-O-O-O

02-02-2022.                                        Belangrijke mededeling:

Hoera! We zijn weer open! Ook 's avonds! Na vele maanden zonder activiteiten kun je weer terecht in ons wijkcentrum.

Wel in achtneming van de geldende corona-maatregelen. Je wordt gecontroleerd via de corona-check, of ander bewijs dat je corona-vrij bent, tonen. Ook de anderhalve meter afstand houden en het mondkapje zijn van toepassing.

In ieder geval: Fijn om je weer te zien!!!!

Wij volgen de richtlijnen en aanwijzingen vanuit RIVM, overheid en gemeente met betrekking tot het coronavirus. Meer informatie op de website van het RIVM: www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/


ONZE ACTIVITEITEN

02-02-2022   

Wij zijn weer geopend:

Maandag t/m donderdag van 08.00 - 22.30 uur. 

Vrijdag van 08.00 - 17.00 uur.

Zaterdag en zondag zijn we gesloten.

Als je deel wilt nemen aan een activiteit, controleer eerst of deze inderdaad door gaat!

Tot ziens in ons gezellige Wijkcentrum.

 


ZAAL HUREN

 

Wijkcentrum de Hengelose Es beschikt over een gevarieerd zalenaanbod van 10 tot 200 personen. Onder de link ‘Zaalverhuur’ meer informatie hierover. Natuurlijk kunt u ook gewoon eens binnen lopen in onze gezellige ontvangstruimte, waar u kunt genieten van een lekker kopje koffie of thee en rustig even een krantje of tijdschrift kunt lezen of zomaar voor een gezellig praatje. Wij informeren u graag over de mogelijkheden welke Wijkcentrum de Hengelose Es te bieden heeft.


Contact

Maandag t/m donderdag 08.00 - 22.00 uur. Vrijdag 08.00 - 17.00 uur