Home » Hengelose Es


 

Welkom bij Wijkcentrum Hengelose Es

 

Welkom bij wijkcentrum Hengelose Es

Welkom op onze website. Wij doen ons best om met deze website u een goed beeld te geven van alle mogelijkheden die het wijkcentrum biedt voor de wijkbewoners. Graag nodigen wij u uit rond te surfen over de verschillende pagina’s van de website zodat u het wijkcentrum van binnen en buiten kunt bekijken en op de hoogte bent van het ruime aanbod van reeds bestaande activiteiten, zowel vaste activiteiten als thema activiteiten. Wij staan natuurlijk ook zeer open voor ideeën van buurtbewoners voor nieuwe/andere activiteiten en zullen, wanneer u zich hiervoor aanmeld, samen met u bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Wijkcentrum de Hengelose Es is een multifunctionele wijkwelzijnsvoorziening in de wijk Hengelose Es, welke bestaat uit de volgende buurten: Buurt Hengelose Es Noord – Buurt Tichelwerk – Buurt ’t Wilbert en Buurt Medaillon.

Wijkcentrum Hengelose Es valt onder de Stichting Wijkcentra Hengelo Midden.

Wij volgen de richtlijnen en aanwijzingen vanuit RIVM, overheid en gemeente met betrekking tot het coronavirus. Meer informatie op de website van het RIVM: www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/. Bij een bezoek aan ons Wijkcentrum is het dragen van een mondkapje verplicht!


ONZE ACTIVITEITEN

16-12-2020                                         Belangrijke mededeling:

Beste mensen,

Helaas hebben wij, nu de  corona maatregelen zijn aangescherpt, ook moeten besluiten de sluiting voor de kerstvakantie te vervroegen.

Wij hebben begrip voor de beslissingen die er genomen worden door het kabinet en hopen dat dit gaat zorgen voor meer mogelijkheden in de nabije toekomst.

Wij zijn gesloten in de periode van 16 december tot en met 4 januari. In deze periode willen wij er voor nood wel voor jullie zijn, je kunt ons bereiken op onderstaand telefoonnummer : 074-2504020, bij geen gehoor: 0620654935

Als je het moeilijk hebt in deze vreemde en voor ons allemaal moeilijk te begrijpen tijd dan hopen wij dat het je lukt om hulp te vragen. Wij zijn om deze reden bereikbaar voor jullie. Wij kunnen samen met je bespreken wat we kunnen betekenen. Bel gerust.

Op 4 januari bespreken wij, als bestuur en beheer, de mogelijkheden die er dan zijn. Wij hopen dat er weer meer mogelijkheden ontstaan, vooral en juist voor mensen die ons het hardst nodig hebben. Misschien kunnen wij dan weer een luisterend oor bieden op een paar momenten in de week hier in het wijkcentrum. Vanaf 4 januari zal de informatie die wij dan hebben weer beschikbaar zijn hier aan de deur maar ook op onze facebookpagina. (Wijkcentrum De Hengelose Es)

Voor nu rest ons om jullie alle goeds te wensen, blijf gezond, vraag hulp als het nodig is en laten we hopen op meer mogelijkheden elkaar weer te ontmoeten in 2021.

Namens alle beheerders en het bestuur van Stichting Wijkcentra Midden.

Het Wijkcentrum biedt door het jaar heen diverse wijkgerichte activiteiten aan voor jong en oud met diverse culturele achtergronden. Daarnaast biedt het wijkcentrum onderdak aan activiteiten door derden. Verder kent het seizoenprogramma een keur aan activiteiten van diverse aard. Elders op deze website vindt u het gehele programma overzicht.

 


ZAAL HUREN

 

Wijkcentrum de Hengelose Es beschikt over een gevarieerd zalenaanbod van 10 tot 200 personen. Onder de link ‘Zaalverhuur’ meer informatie hierover. Natuurlijk kunt u ook gewoon eens binnen lopen in onze gezellige ontvangstruimte, waar u kunt genieten van een lekker kopje koffie of thee en rustig even een krantje of tijdschrift kunt lezen of zomaar voor een gezellig praatje. Komt u gerust eens binnen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden welke Wijkcentrum de Hengelose Es te bieden heeft.


Contact

Maandag t/m donderdag 08:00 - 22:30 uur. Vrijdag 08:00 - 17:00 uur