Home » Hengelose Es


 

Welkom bij Wijkcentrum Hengelose Es

 

Welkom bij wijkcentrum Hengelose Es

Welkom op onze website. Wij doen ons best om met deze website u een goed beeld te geven van alle mogelijkheden die het Wijkcentrum biedt voor de wijkbewoners. Graag nodigen wij u uit rond te surfen over de verschillende pagina’s van de website zodat u het wijkcentrum van binnen en buiten kunt bekijken en op de hoogte bent van het ruime aanbod van reeds bestaande activiteiten, zowel vaste activiteiten als thema activiteiten. Wij staan natuurlijk ook zeer open voor ideeën van buurtbewoners voor nieuwe/andere activiteiten en zullen, wanneer u zich hiervoor aanmeld, samen met u bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Wijkcentrum de Hengelose Es is een multifunctionele wijkwelzijnsvoorziening in de wijk Hengelose Es, welke bestaat uit de volgende buurten: Buurt Hengelose Es Noord – Buurt Tichelwerk – Buurt ’t Wilbert en Buurt Medaillon.

Wijkcentrum Hengelose Es valt onder de Stichting Wijkcentra Hengelo Midden.

Wij volgen nog steeds de richtlijnen en aanwijzingen vanuit RIVM, overheid en gemeente met betrekking tot het coronavirus. Meer informatie op de website van het RIVM: www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/


ONZE ACTIVITEITEN

26-6-2021                                      Belangrijke mededeling:

Beste mensen,

Gelukkig zijn, na een lange gedwongen sluiting wegens corona, de meeste beperkingen opgeheven. en zijn we weer open, rekening houdend met de resterende, van overheidswege opgelegde, corona-maatregelen!

We zijn met ons team van medewerkers en bestuur hard aan het werk om onze normale service als Wijkcentrum weer op peil te brengen. Ook hopen we een aantal nieuwe activiteiten te starten.

Kijk bij onze activiteiten of er iets van je gading bij is!

Tot ziens in ons gezellige Wijkcentrum.

 


ZAAL HUREN

 

Wijkcentrum de Hengelose Es beschikt over een gevarieerd zalenaanbod van 10 tot 200 personen. Onder de link ‘Zaalverhuur’ meer informatie hierover. Natuurlijk kunt u ook gewoon eens binnen lopen in onze gezellige ontvangstruimte, waar u kunt genieten van een lekker kopje koffie of thee en rustig even een krantje of tijdschrift kunt lezen of zomaar voor een gezellig praatje. Komt u gerust eens binnen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden welke Wijkcentrum de Hengelose Es te bieden heeft.


Contact

Maandag t/m donderdag 08:00 - 22:30 uur. Vrijdag 08:00 - 17:00 uur