Home » High-Res Fotoclub Hengelo 


Fotoclub High-Res

Fotoclub High-Res is een club van enthousiaste amateurfotografen die om de 2 weken op dinsdagavond bij elkaar komen in wijkcentrum Hengelose Es.

De clubleden wisselen onderling kennis uit over alles wat met fotografie te maken heeft en helpen elkaar bij problemen waar het kan.
Ook worden er externe sprekers uitgenodigd voor specifieke onderwerpen, vaak volgen daar foto-oefeningen uit die in de praktijk gebracht worden door de leden.
Als er foto-opdrachten zijn worden deze vooraf besproken en later weer gezamenlijk beoordeeld om hiervan te leren en onszelf te verbeteren.

Voor de verdere ontwikkeling van ons als fotograaf worden er workshops gegeven, die zowel binnen (wijkcentrum) als op locatie gegeven worden over specifieke foto-technische opdrachten.
Leerzaam en inspirerend voor iedere amateurfotograaf met minder of meer kennis van fotografie.. Uw type of merk camera is niet belangrijk, enthousiasme en motivatie om uzelf te verbeteren en gezamenlijk foto-vaardigheden verder te ontwikkelen is belangrijker.

Wij nodigen u uit voor het vrijblijvend bijwonen van enkele clubavonden zonder verplichting. Laat even weten via een mail aan info@high-res.nl wanneer u een dinsdagavond wilt komen kennismaken dan begroeten u graag met een kop koffie.

Met vriendelijke groeten,
Bob Eskes, Voorzitter High-Res Fotoclub

 

 

 


Informatie

Wanneer: Dinsdagavond om de 2 weken van 19.30 - 22.00 uur.

Zie ook onze website voor aanmelden en meer informatie: www.high-res.nl