Home » Vrouwengroep De Hengelose Es – Wijkracht


VROUWENGROEP DE HENGELOSE ES

Vrouwengroep De Hengelose Es

Wil je graag met andere vrouwen in gesprek gaan? Praten over zaken die je bezighouden; over opvoeding, de actualiteit, over gezond leven en nog veel meer. Kom dan naar de vrouwengroep de Hengelose Es! Iedere maandagochtend van 10.30 – 12.00 uur in Wijkcentrum de Hengelose Es. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden. Je bent ook niet verplicht om iedere maandag te komen.

Jij Bepaalt!
De gespreksonderwerpen bepalen de aanwezige vrouwen zelf. We praten dan ook over verschillende onderwerpen. Door informatie en ervaringen uit te wisselen, ondersteunen we elkaar. Daarnaast inspireren we elkaar en bieden we steun waar gewenst. Tevens organiseren we regelmatig Themabijeenkomsten een specifiek onderwerp staat dan centraal. Denk aan thema`s zoals;
Opvoeden (1 keer per maand komt iemand van Loes), opkomen voor jezelf, in balans zijn, voeding en financiën.

Diversiteit
Ben je het praten een beetje zat? Geen punt. We gaan soms ook samen koken of creatief aan de slag. Hierbij zijn ook je eigen ideeën van harte welkom.

Wijkracht
De vrouwengroep krijgt ondersteuning van een sociaal werker van Wijkracht. De sociaal werker biedt, waar gewenst, informatie, advies of ondersteuning.


WANNEER

Iedere maandagochtend van 10.30 - 12.00 uur.


Contact

Meer info: Ingrid Scherphof, tel: 088-9455722.
E-mail: i.scherphof@home.nl, of

Rita van der Linde
E-mail: r.vanderlinde@wijkracht.nl.

Website: www.wijkrachthengelo.nl.